By: CintaHati Izzati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2009 06:07 Email | Share | | Bookmark
Kek lagi..

 
 
 
sabtu lepas aku sambung lagi kelas men'deco' kek dengan 2 orang lagi member. Rupanya bukan mudah nak deco kek ni. memang memerlukan kesabaran. seharian deco kek ni, memang penat... tapi yang pasti minat ini menjadi semakin seronok. Puas hati bila dah dapat lihat hasilnya.

ni la 2 biji kek yg di deco sepanjang hari..huhhhhh...penat giler...


special request...kakak pesan suruh tulis nama dia pada kek


**kualiti gambar kurang memuaskan..guna handphone je


Sunday, 3-May-2009 05:53 Email | Share | | Bookmark
MY SISTER WEDDING

 
 
 
View all 14 photos...
ni sebahagian photo semasa my sister wedding yang telah berlangsung pada 24 april 2009 (sabtu) lalu. majlis akad nikah diadakan pada mlm sabtu. yg menariknya majlis akad nikah diadadakan dalam suasana sungguh romantik...sebab mlm tu tiba2 je black out. kelam kabut ler sikit malam tu. majlis akad nikad sepatutnya diadakan di surau telah di tukar ke rumah aje. hehehe....bila semua acara selesai barulah elektrik ada semula. manakala majlis menyambut menantu telah diadakan pada 2 mei 2009.


my sister a.k.a makteh ngan anak2 buahnya


me & my sisters


kakak & sepupunya (nurin)






kakak & maktehnya mlm majlis akad nikah

bertemankan lilin





sekitar persiapan kenduri



majlis menyambut menantu




Wednesday, 22-Apr-2009 00:32 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY TO PAPA

This is special entry to my lovely hubby. today u turn to 33..hehehehe.
i'm feel so lucky to know u & sharing everything with u. may Allah bless us with more happiness.










Thursday, 16-Apr-2009 06:07 Email | Share | | Bookmark
new hobby

 
 
 
mmm..lama betul dah tak update fp ni... sekarang ni sibuk layan hobi baru... aku pun tak tau macam mana minat ni boleh timbul... tapi yang pasti aku semakin suka nak mendalami hobby baru ni.
. ni first time aku attend kelas cake ni...hehehe...tima kasih banyak untuk sifu kak zati


ni la hasil keras tangan aku....hehehe


bersama rakan yg turut serta dlm kelas ni


Thursday, 26-Mar-2009 04:44 Email | Share | | Bookmark
setelah sekian lama....akhirnya ko kutemui

setelah sekian lama...akhirnya ko menghubungi aku semalam..lepas aku tinggalkan mesej pada blog ko...suara dan gurau tawa ko memang sikit pun tak berubah..aku memang cam sangat..hahaha. aku pun dah tak ingat bila kali terakhir jumpa ko...lepas habis study..kita memang dah tak pernah jumpa..handphone aku hilang kat airport pertengahan tahun 2006. lepas tu aku memang tak dapat nak contact ko... aku hantar email pun.. undeliver...misi menjejaki ko aku teruskan...bila aku tak dapat contact melalui telefon dan email....aku nak cuba kirim surat..aleh-aleh flat bukit chagar tu dah kena runtuh...mana la aku nak cari ko... Tapi akhirnya ko kutemui jua di dalam blog. Aku tau ko memang suka berkarya..dan memang kreatif..
ishhhh...rindu betul la aku kat ko...roomate..bila la kita dapat jumpa lagi..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net